Somehow Somewhere

Philip de Koning maakt zijn monumentale sculpturen in het algemeen op verzoek. Zoals bijvoorbeeld ook zijn meest recente sculptuur "Ambitie en Dynamics" voor Royal Friesland Campina in Amersfoort, Nederland, "Ontmoeting" voor de CORPUS museum in Oegstgeest, Nederland, "Ruiterberg" voor een landgoed in Nederland en de pompoen voor ING in Milaan.


Vaak maakt hij gebruik van kinetische energie zijn beelden nog meer dynamiek te geven. Hij creëert ook beelden in combinaties van steen, brons en roestvrij staal.


Voor zijn creaties in roestvrij staal werd hij in mei 2009 in Rome onderscheiden met de Gouden Medaille van de Trophee Medusa Aurea. Deze jaarlijkse prijs van de Academia Internazionale d'Arte Moderna in Rome, Italië. Deze prijs bestaat sinds 1978 en wordt uitgereikt aan genomineerde Europese kunstenaars, geselecteerd door culturele attachés van de verschillende EU-landen.
Nieuw in zijn oeuvre zijn de 3 D sculptuur-schilderijen in lood en roestvrij staal. Ook deze zullen gedurende de expositie te zien zijn.

loading images...

Stay informed about this artist? Subscribe here to our newsletter and / or join us on Facebook.